Návšteva z Anglicka

Streddsc05374a 26.10. 2016 vyzerala na prvý pohľad tak obyčajne, a predsa sa pre nás zmenila na sviatok. Čakali sme totižto hostí hoci z ďaleka predsa veľmi blízkych. Prišli až z Ďalekého Angicka zo saleziánskej školy v Chertsey pri Londýne. Sú v Bardejove na výmennom pobyte s Gymnáziom sv. Jána Bosca. A jedno doobedie strávili spolu s nami v našej škole.

Po privítaní nám odovzdali pekné učebné pomôcky a iné veci, potom si prezreli našu školu a prehliadku ukončili v telocvični, kde im naši piataci zaspievali, ako inak, anglickú pieseň. Rozdelili sa na tri skupiny a spolu s deťmi si zahrali futba, naučili sa tancovať a maľovali. Pred obedom sme sa znova stretli v telocvični , kde nás tanečníci prekvapili prezentáciou tancov, ktoré sa za tú malú chvíľku naučili.

Naši priatelia z Chertsey nás milo prekvapili aj na konci, keď nám prezradili, že urobili niekoľko brigád a peniaze, ktoré zarobili nám chcú venovať , aby nám pomohli s niektorými projektami, ktoré robíme. Sme im vďační za toto nečakané ale milé gesto. Thank you very much, dear friends!

pv

https://goo.gl/photos/5cMLShdAoKVeH4z87

Najnovšie články