Štefanský ples

26.12. je dátumDSC06400, kedy v kalendári oslavujeme sviatok sv. Štefana a je deň po Vianociach. Je to aj deň, kedy na Poštárke už tradične večer začína ples, pre všetkých tancuchcejúcich a pre tých, ktorým sa podarilo zohnať lístky J.

Keďže na taký ples treba všetko pekne pripraviť a vyzdobiť, ako prví sme prišli do sály samozrejme my, organizátori – saleziáni, animátori a sestra Sebastiána, ktorá opäť pripravila chutnú večeru. Pred začiatkom plesu prišla do sály aj kapela Gipsy Ginnes z Terne, ktorá potom všetkým vyhrávala do tanca až do rána. S približovaním sa 20. hodiny prichádzali postupne aj pekne vyobliekaní účastníci plesu. Pri vstupe sa každý preukázal svojím lístkom, z ktorého nechali ústrižok s tombolovým číslom, v nádeji, že aj ich číslo bude neskôr vyžrebované. Okrem toho každý dostal na ruku identifikačný náramok.

Keď už miesta pri stoloch boli obsadené, zábava mohla začať. Oficiálne sme ples otvorili modlitbou a požehnaním. Nasledoval úvodný tanec, po ktorom sa rozbehla poriadna zábava. Pri tancovaní človek aj vyhladne, preto určite dobre padlo pripravené predjedlo a večera, kde si mohli animátori vyskúšať svoje „čašnícke“ zručnostiJ. Po jedle bola opäť tancovačka, ale keďže čas rýchlo bežal, tanec sme na chvíľu prerušili pripravenou hrou Aktivity, kde sa zapojilo 12 párov. Po hre nasledovala dlho očakávaná tombola. Vyžrebovali sme 50 cien + 1 bonusovú cenu, tortu. Za bohatú tombolu zo srdca ďakujeme všetkým sponzorom, darcom a dobrodincom, ktorí takto veľkodušne pomohli nášmu plesu. Vďaka patrí aj animátorom, ktorí tieto dary zháňali a neskôr balili. Ďakujeme aj za všetko, čo súviselo s organizovaním plesu a sestre Sebastiáne za ochotu nakŕmiť naše hladné žalúdky.

Veríme, že aj tento ples prispel k oslave Vianoc a k budovaniu vzájomného spoločenstva

https://goo.gl/photos/xtjtKjQALFM7sCaXA

Najnovšie články