Futbalový turnaj – muži

V sobotu 18.2.2017 sa v telocvični na Poštárke uskutočnil dlho očakávaný futbalový turnaj mužov a starších chlapcov. Už počas týždňa sa vytvárali mužstvá, vymýšľali názvy a všetci chlapi sa samozrejme chystali vyhrať.

Prihlásilo sa 5 mužstiev a hralo sa najprv systémom „každý s každým“. Do bojov o pohár potom postúpili 4 tímy. Základná časť bola predelená prestávkou, kde sa každý účastník posilnil párkami. Nasledovala nadstavbová časť, kde už išlo o všetko, pretože iba víťazi semifinálového zápasu postúpili do finále. Boli to zaujímavé súboje, kde sa stretli celkom vyrovnané tímy. Ako to však býva, vyhrať môže iba jeden… Víťazné mužstvo si okrem pohára odnieslo aj chutnú tortu. Nikto však neodišiel naprázdno, ale každý tím dostal odmenu za svoj obetavý výkon. Odmenený bol aj najlepší strelec a cenu fair play dostal tím „veteránov“ – najstarších členov turnaja, ktorí aj napriek veku a váhe J bojovali naozaj statočne.

Môžeme povedať, že turnaj bol celkom vydarený a veríme sa, že podobný turnaj bude pokračovať aj nabudúce. Chlapi z víťazného družstva si totiž pohár za 1. miesto nenechali, ale odovzdali ho, aby sa stal putovným pohárom…

JK

Najnovšie články