Minitábor v Lenartove

BARDEJOV, LENARTOV, 15.-17. august 2024  //  Po roku sme sa opäť dočkali tradičného výletu pre deti z doučovania. Celá akcia sa odštartovala vo štvrtok na sviatok Nanebovzatia Panny Márie večernou sv. omšou na Poštárke. Následne sme sa celá partia presunuli spolu do Lenartova kde sme večer strávili spoločnou opekačkou a spoločenskými hrami.

Piatok sa niesol v znamení výletov. Deň sme začali návštevou Belianskej jaskyne s dych berúcim výkladom pani sprievodkyne. Následne sme sa presunuli do Starého Smokovca kde sme navštívili Tricklandiu – galériu trick-artu a optických ilúzií. Po ceste domov sme sa zastavili na krátku modlitbu v Litmanovej na hore Zvir a deň sme ukončili večerou na legendárnom salaši u Franka.

Sobota sa niesla v oddychovom móde. Po odchode z Lenartova sme sa presunuli do Prešova kde sme relaxovali pri kúpaní v Aquaparku Delňa. Následne sme posledné chvíle výletu strávili nakupovaním a chutným obedom v obchodnom centre Novum. Oddýchnutý a plný zážitkov sme sa vrátili domov a už teraz sa tešíme na ďalší rok.

Samuel Kuruc

Najnovšie články